• C/BALMES 76, PRAL 1ª, 08007 BARCELONA +34 934 878 030 bmk@bmk.es

Visió
Internacional

Bufete Mañá-Krier-Elvira posseeix una clara vocació internacional. En aquest sentit els seus socis, advocats i col·laboradors comparteixen en la seva majoria una formació en Universitats estrangeres, així com el domini de varies llengües. 
Aquesta vocació es plasma en un gran percentatge de clients estrangers, en especial provinents de països de parla alemanya, així com França i Suècia. Els clients no només troben assessorament en el seu idioma sinó també la empatia de la seva pròpia cultura. 

En el marc d’aquesta activitat internacional el despatx és membre o soci de diverses institucions. Així mateix, els nostres socis han exercit posicions en les Juntes directives d’aquestes.
  • Warwick Legal Network, Inc, Soci des de 2004 y membre del Board des de 2016 fins a l’actualitat
  • Cámara de Comercio Hispana Alemana. Membre de la Junta Directiva 2008-2010
  • Austria Business Circle Barcelona, Fundador y membre de la Junta Directiva des de la seva fundació al 2010
  • Cámara de Comercio Hispano Sueca de Barcelona, Membre de la Junta Directiva 2006-actualitat, President 2014-2018
  • Circulo Hispano Alemán de Joves directius de Barcelona, President 2007-2010
El despatx és membre de la xarxa internacional Warwick Legal Inc pràcticament des de la seva fundació. Aquests anys de pertinència a la mateixa han permès treballar i cooperar estretament amb despatxos repartits per tot el globus terraqüi. Això ens permet oferir als nostres clients locals un assessorament global que s’adeqüi a les necessitats que puguin tenir en altres Estats. 
Member of Warwick Legal Network, an international association of independent law firms.