• C/BALMES 76, PRAL 1ª, 08007 BARCELONA +34 934 878 030 bmk@bmk.es

Bufete Mañá-Krier-Elvira no és un despatx d’advocats més. La nostra experiència i know how forjat a través de més de mig segle d’història, així com la nostra internacionalitat, marquen la diferència. 

El Bufet combina clients locals de sempre amb clientela estrangera. D'una banda, la mitjana i petita empresa local, així com clients privats que ens han confiat els seus assumptes durant dècades, configuren el nostre aval de professionalitat. D'altra banda, la nostra internacionalitat ha esdevingut un dels nostres principals valors afegits.

Alguns despatxos es dediquen a temes internacionals, nosaltres som internacionals, està en el nostre ADN. Des de fa més de mig segle assessorem als clients estrangers que integren la meitat de la cartera. No es tracta només de contestar en anglès, alemany, francès o suec. El nostre equip de professionals de diferents nacionalitats i / o experiència internacional diversa, afronta i exposa les qüestions des de la mentalitat i la cultura del client, concebent l'empatia com l'òptim mitjà per al millor assessorament.

Benvingut!
Aquesta experiència de més de mig segle ens ha ofert l’oportunitat d’especialitzar-nos en els sectors en els que els nostres clients estan actius. Això ha permès construir un altre valor afegit distintiu dels nostres serveis.

LES NOSTRES ÀREES 

Societari-Mercantil
Des de fa dècades, les societats ens confien el seu assessorament i la Secretaria de la societat. Es tracta d'empreses familiars, family offices, patrimonials o multinacionals espanyoles o estrangeres.
Processal
Pocs despatxos compten amb especialistes en Dret Processal amb més de trenta-cinc anys d’experiència. Ens complau pertànyer a aquest grup privilegiat i posar la nostra experiència al servei dels nostres clients.
Civil
Ens honra ser hereus de la pràctica de l’advocacia tradicional amb clients privats que depositen la seva confiança en el Bufet des de que neixen fins que moren per la defensa dels seus interessos en tots els seus assumptes. 
Fiscal 
El Dret fiscal especialment per a societats o particulars estrangers amb negocis o residència a Espanya, és una de les nostres fortaleses que marca diferència enfront d'altres despatxos d'advocats.
Laboral
El caràcter multidisciplinari dels nostres serveis es complementa amb l’assessorament laboral en contractació i nòmines per a donar un servei global a l’empresa que demanda un servei One Stop Shop. 
Comptable
El desenvolupament del nostre departament fiscal i de nòmines ens ha portat a oferir serveis de comptabilitat per cobrir les necessitats dels clients no residents d’un mode global.
Bufete Mañá-Krier-Elvira ha sigut un dels bufets de Barcelona que des de fa dècades ve assessorant a inversions estrangeres a Espanya. Enfront d’altres firmes amb clientela estrangera, Mañá-Krier-Elvira ha sabut forjar amb els anys una filosofia pròpia basada en un servei de qualitat, honestedat i tracte personal evitant la impersonalitat que pot derivar de les grans estructures. Tot això no seria possible sense comptar amb un bon equip de professionals.