• C/BALMES 76, PRAL 1ª, 08007 BARCELONA +34 934 878 030 bmk@bmk.es

El Bufete Mañá-Krier-Elvira és un dels despatxos de Barcelona
que des de fa dècades assessora les inversions estrangeres a Espanya. 

Vocació Internacional

Davant d’altres firmes amb clientela estrangera, Mañá-Krier-Elvira ha sabut forjar amb els anys una filosofia de despatx que pren com a fonaments en el servei de qualitat, l’honestedat i el tracte personal, tot defugint de la impersonalitat que caracteritza les grans estructures. La majoria dels socis, professionals i administratius del despatx dominen varies llengües estrangeres i posseeixen un bagatge internacional en el seu currículum professional.

Junt amb aquesta vocació, i no menys important, el Bufet assessora nombroses empreses petites, mitjanes i multinacionals i clients privats que busquen en el despatx l’atenció jurídica als seus assumptes basats en els principis anteriorment senyalats.

Les àrees d’especialització del despatx són: Dret Mercantil-Societari, Dret Civil, Dret Processal i Dret Fiscal. A més, es compta amb despatxos col·laboradors en matèria de Dret Penal, Laboral i Urbanístic que, després d’anys de treball conjunt, garanteixen als nostres clients la qualitat de l’assessorament.

Al 1971, el Sr. Esteve Mañá Rey s’incorpora al despatx del Sr. Federico Marimón, que es troba des de 1931 a la mateixa adreça que l’actual Bufete Mañá-Krier-Elvira, i al 1979 s’integra al despatx el Sr. Alejandro Krier Euwens.

Posteriorment, s’incorporen com a socis el Sr. Jorge Mañá Argüelles al 1994 i el Sr. David Elvira Benito l’any 2008. 

Principis del Despatx

Honestedad

És la primera condició que exigim als nostres professionals i col·laboradors.

Qualitat

És el que esperen del nosaltres els nostres clients i constitueix la nostra principal comesa. 

Professionalitat

L’experiència i la formació com a garants d’un bon servei.

Atenció Personal

La relació amb el client es basa en el tracte personal i directe. 

Profesionals al servei del client

El nostre equip representa els nostres principis. Un pont entre arrels de l’advocacia tradicional i la modernitat d’un present canviant. Un estret vincle amb Alemanya amb advocats de nacionalitat alemanya i bagatge internacional. Un equip multidisciplinari on s’ofereix al client un assessorament global.
Vols saber més?